المقادير:
كوب أزهار كركديه مجففة
من أربعة إلى خمسة أكواب ماء مغلي
سكر (حسب الرغبة)
طريقة التحضير:
1- ضعي الماء المغلي في إبريق، ثم اضيفي أزهار الكركديه والسكر.
2- قلبي حتى ذوبان السكر، واتركي المزيج جانبا لمدة ساعتين حتى يصير لون المشروب أحمر داكن.
3- صفي المشروب من أزهار الكركديه، ثم ضعيه بالبراد لحين التقديم.
انا عن نفسي ممكن اقول طريقة تانية
احط الكركدية في ماية واسبها فيهاا شوية لحد ما لونها يحمر واحط معاه سكر
وبعدين بحطة في التلاجة وهيبقي تحفة جدااااااااااا
تقبلوا تحياتي